Novi Sad
09.12.2010.
14:06 > 10:44
U priči o zataškavanju nasilja u novosadskim školama pojavili su se novi detalji.  
  • Boba Ns

    14.12.2010 13:19
    kasno
    za ovakve stvari nikad nije kasno, samo sad to isterati do kraja. Roditelji MORAJU biti kaznjeni NOVCANO. ako se to uvede sigurno ce se nasilje smanjiti.
  • @Petar

    11.12.2010 14:06
    PJONG! Pogrešan odgovor! Ispao si glup! Neće te primiti na Farmu! Ajd, dobro, probaj još jednom...!
  • Petar

    11.12.2010 10:00
    Provalio kako se može pisati i pod više imena, a, Rodiću?
  • majka

    11.12.2010 08:26
    Zašto drugo dete zovete nasilnikom?! To su dva deteta istog uzrasta! Jedno je žrtva, drugo nije. A šta očekujete od škole? Šta je to i jedna škola uradila u "sličnim" situacijama ranije? Kako ste se vi novinari tada ponašali? Pa nije ovo prvo zlostavljanje! Bilo je i goreg! Verujte! Samo su to bila "tuđa deca", a tuđa muka ne boli! Sada ste se uplašili, saosećate, identifikovali ste se... Zbog svog deteta?! A da se malo izvinite onoj deci koju su zlostavljali "lako", zahvaljujući vama?! Onda kada ste navijali?! Da se tada nešto "principijelno" uradilo, a moglo je, danas ovoga ne bi bilo! Mislite da možete sada nešto da učinite! Ne možete! Posebno zato što je uzelo maha, a vama niko ne veruje! Pa, kako da vam veruje?! Ipak... neka ni jedno dete, nikad, ne prođe kroz to! Ni vaše.
  • grbavica

    11.12.2010 08:01
    Kako da nismo primetili da RO021 već godinama izveštava o nasilju među decom. Pa sećamo se kada se bio ostrvio na neku decu zato što su im roditelji bili političari. Mislite je da dete političara više zaslužilo da ga zlostavljaju nego dete novinara?! Ili pekara, knjigovođe?! Jel to bilo "masno" kao i ovo?! Ili sada dete novinarke ide u razred sa ovim nesrećnim detetom koje je bilo gušeno, a tada niste mogli da tučete tatu -političara-, pa ste baražno tukli danima po detetu, dok nije otišlo iz škole?! Ostali su oni koje ste branili. Sad su veliki momci, ne idu više u školu. Ni jednu. I...nemojte puštati dete u te krajeve, sećate se vi vrlo dobro koje! Vrlo su nebezbedni! Sram vas bilo!
  • @anonimus

    10.12.2010 18:17
    dok novinari...
    ...nisu poceli da izvestavaju, u ovoj skoli je bilo s***a skoro svaki dan, i to godinama...znam, dvoje dece mi ide u tu skolu...sada se svima tresu gace, konacno...
  • 10.12.2010 17:48
    @Jamajka
    Primetili smo kako 021 "već godinama vodi brigu o deci", principijelno, o svakom detetu jednako brižno...!!! Ma, ajte, molim vas! Koje licemerje! Možda su i dobili decu i neka su im živa i zdrava...! Ni jedno dete nije zaslužilo da prolazi kroz veći pakao od onog kroz koji prolazi ako ga tuku, podsmevaju mu se, zlostavljaju ga... Pa kad se požali roditeljima, učiteljici, očekujući zaštitu, onda nastavnici zbiju redove, ako školski odbor nije po volji, (iako se uvek i oni zbiju i ćute "mudro i principijelno" ), dakle, nije po volji medijima, onda udri po roditeljima.... Nema tu nigde deteta! Koja deca su vam na duši, koju decu vidite kad izveštavate?! Svoju?! Svu?! Nemojte više. Degutantno je! A i vraća se, kad tad!
  • jamajka

    10.12.2010 16:48
    brinemo o deci...zapravo
    verujte, R021 je i te kako stalo do dece i do njihove bezbednosti, i to ne samo u ovoj skoli...verovatno niste obratili paznju, ali novinari ove redakcije vec godinama prate price o nasilju, posebno medju decom, ne zbog senzacije i "masne" price, vec iz zelje da se nasilje ne zataskava i da nasilnici budu sklonjeni od same dece...na kraju, i novinari su ljudi, imaju decu koja idu u vrtice i skole, ovde u Novom Sadu
  • Reakcija

    10.12.2010 15:49
    Ma,nije R021...
    ...stalo do te dece,već do što skandaloznije i "ubitačnije" vesti.To se danas "prodaje"...Mediji zabijaju noseve apsolutno svugde,i onda kad ih neko iz opravdanih razloga ignoriše,dođe do ovakvih "direktorka škole ćuti o celoj stvari" napisa.Mere su preduzete,a lovci na senzacije bi trebalo da se zadovolje osnovnim informacijama.Ili bi da naprave još veću štetu toj deci i roditeljima?Zamislite da Vaše dete neko "razvlači" po novinama,kako bi ste se osećali?
  • Razocaranima

    10.12.2010 13:38
    Do sad me R021 nikad nije razocarao. Ako su rekli da ce biti price sa Saveta roditelja, to 100 posto znaci da ce je biti.
  • mama jednog predskolca

    10.12.2010 11:57
    citam, citam...
    naravno da je tuzno da se tako mala deca tuku...
    ali, ljudi, to se desilo u haustoru, van skole i posle casova! skola je odmah reagovala, sutradan sazvala sastanke i sve ostalo sto je neophodno i sto je u njihovoj nadleznosti. stvarno mi nije jasno sta vam znaci "skola cuti o tome". da li mislite da treba da razglasi svaku tucu na sva zvona? da li se pitate kako je tom drugom detetu i njihovim roditeljima? mozda je to dete OK... mislim da je odgovornost medija da na obavestavaju i o drugoj strani price, zar ne?
  • Razočaran

    10.12.2010 10:56
    Preslušajte vi šta je rečeno pa ćete shvatiti da je najavljeno u "nardnim vestim". Nije data satnica.
    A inače, način i ton na koji formulišete odgovore, nepristojno i verbalno agresivno, daje dodatni uvid na temu komunikacije u Srbiji. A vi ste kao urbani radio! E moja avangardo Srbije... :((
  • @Razočarani

    10.12.2010 10:50
    ili neinformisani?
    Hajde bar pogledaj programsku šemu i vidi u koliko sati su te opširnije vesti.
  • Razočaran

    10.12.2010 10:47
    Ako se u u jutarnjim vestima najavi izveštaj o sinoćnjem Savetu roditelja i onda posle toga ništa na tu temu narednih 5 sati, ne vidim kako je moja kritika bez osnova?!?
    Odgovor na Veše pitanje je: za moje dete skorim preseljenjem u drugu državu. Ovde "leba nema". Na žalost, ne samo u vezi ovoga....
  • @Razočaran

    10.12.2010 10:38
    ???
    A šta si ti uradio da sprečiš vršnjačko nasilje? Osim što kritikuješ bez osnova po komentarima
  • Razočaran

    10.12.2010 10:32
    Šta bi?!?
    Sudeći prema vašem programu i vestima, ućutao i radio 021. Sramota! & tuga...
  • Misko

    10.12.2010 10:00
    dezinformacija

    Mislim da je Radio 021 po obicaju tendenciozno napao upravu skole. Sve sto je direktorka rekla jeste da nema komentara za javnost, isto kao i psiholog. Preporuka Milana Djukica, gradskog vecnika za obrazovanje jeste da direktori nemaju komunikaciju sa medijima kada su ovakva desavanja u pitanju.
  • Djak

    10.12.2010 09:58
    Obrt
    Postoje klinci koji provociraju svoje vršnjake I STARIJE i onda kad dobiju batine, onda su oni siroti i žrtve.
    Provociranje odmah treba prijaviti kako ne bi došlo do tuča.
    Prijava provociranja nije tužakanje!!!
  • Bora

    10.12.2010 09:39
    Prvo stariji da se zapitaju kako se ponasaju i sta rade pa ce im biti jasnije ovo u vezi sa devom
  • lela

    10.12.2010 07:35
    ko nam brine o deci u skolama
    Pitam se, da li direktorka skole ima decu kod kuce i šta bi rekla da je njeno dete bilo maltretirano. Sramota, kakav primer daju deci i njihovim roditeljima, sta dalje ocekivati, da nam se deca poubijaju da bi neko reagovao i sankcionisao takvo ponasanje.
    Nije naslnik samo decak koji je stavio kesu na glavu drugom detetu, veci su nasilnici svi odrasli koji vode skolu.
    Postalo je jasno da se problemi u nasoj zemlji mogu resiti samo i jedino ako dodju u stampu, zato roditelji javno treba da iznesu sve, pa neka svi vide i znaju.
  • mile

    10.12.2010 05:51
    Zna se cija deca idu u tu skolu pa zbog toga mora da bude na dobrom glasu.A sto se mileve maric tice zna se ko je direktor pa bi i to bilo sramota .obe skole a bome i jos po koja imaju politicke a kanda i nesposobne uprave.do god politika bude umesana u bilo koji segment drustva u kome nebi trebala da bude tako cemo prolaziti.
  • ćelavac

    09.12.2010 23:46
    sve je otišlo u q.
  • majka

    09.12.2010 23:45
    A OŠ Sonja Marinković?! Nije bilo tako davno! Devojčica pasla travu pored škole dok su je vršnjaci tukli i navijali! Pa onda"....majka maloletnog XX, sina visokog funkcionera..." Ne otac - majka! A sin 8 godina! Radio 021 je od tada sazreo, postao emotivniji...?!
    Prošlo vreme... Ali tadašnji zlostavljači, danas su najpoznatiji mladi delikventi na Grbavici! Imenom i prezimenom! svi znaju za njih! Tuče, napadi na mlađu decu, otimanje mobilnih, napadi na stare, u mraku, krađe, alkoholisanje...
    Selektivna pravda?! Selektivne suze?! Dobili ste i vi decu?! Zlostavljaju ih? Nastavnici se drže zajedno? Ćuti se? 8 godina! 10 godina... Sve jedno... Boli!
  • 09.12.2010 21:48
    Nije samo nasilje u školama problem, danas nisu
    poželjni ni nastavnici koji ruše učenike na popravne ispite jer to loše utiču na rejting škole.
  • Goran

    09.12.2010 21:22
    Strašno!!!
    nekako kapiram kada čujem da je u srednjoj školi nasilje, ne odobravam to, ali opet logički je, deca u srednjoj su u kriznoj fazi, prelaze s dece u odrasle zrele ljude, pubertet, svadja oko devojaka... itd.. ali deca u osnovnoj, peti razred, pa to čine..strašno. doće dan kada ćemo čuti da i u zabavištu ima nasilje među vršnjacima.. sve gore i gore!!!
  • i jos nesto

    09.12.2010 21:12
    zasto se deca posle IV razreda pretumbavaju u manje odeljenja sa vise djaka
    to se desilo i sadasnjim VII i VI i V
    totalno slude decu
    osim sto od uciteljice prelaze kod nastavnika sto je strasno veliki korak (jeste da smo ga i mi preziveli ali treba to savladati) jos im se i istumbaju drugari po odeljenjima i ostanu bez druga iz klupe...
    strsno opterecenje za decu
    umesto da bude prednost sto ih je manje (razvijaju se radne navike, bolje ih upoznaju nastanici,..) to se sve kvari
  • Reakcija

    09.12.2010 20:44
    ...nastavak
    Drugi veliki problem je taj,što je obrazovni sistem postao popustljiv,isto tako i roditelji.Nema više packi i ne daj Bože,šamara - sve u duhu sveopšte "demokratičnosti" i političke korektnosti.Baš zato što je nestala ta strogost,deca su sve više i više sklona agresivnom ponašanju,jer za ista ostaju nekažnjena.Da je nivo strogosti onakav,kakav je bio nekad,svega ovoga ne bi bilo...Škola se svela SAMO na suvoparno učenje,dok je vaspitanje,odnosno obrazovanje ličnosti gurnuto u zapećak.
  • ?

    09.12.2010 20:30
    da li se zavrsio taj savet
    ocemo dobiti neko obavestenje ili da pocnemo da se cimamo txt...
    prvo sam mislilla da decu prebacim u drugu skolu ali onda mislim a sto bi ja deci uvaljivala takav preokret nisu oni krivi sto se neko ne mesa u svoj posao
    treba ih ko tumor ukloniti i tako ojacati skolu i ohrabriti sve ostale da se bore
    ocemo da nam sve skole budu na odlicnom glasu i da svako zna da je to mesto napretka, radosti i smeha
  • preko puta

    09.12.2010 20:26
    verovali ili ne
    Plackov vec 20 god zataskava nasilje jel siledzije uvek imaju vezu u toj skoli,,,Sam sam bio svedok 92 i 93 e


    onda je ona tamo bila na nizoj funkciji ali prstom nije mrdala da zaustavi zlostavljaca
  • jasna

    09.12.2010 19:49
    Da, danas tako razmisljam, kako su se svi "izvrnuli" naopacke, kao prevrnute carape... Sve ono ruzno isplivalo na povrsinu, a dobrota se sakrila i potonula u tminu.....
    p.s. i ja sam danas "otkopala" ratnu sekiru, nije mi to bila namera, ali ako je to JEDINI nacin, onda, znaci: "RAT". Bila sam na razgovoru u skoli sa direktoricom, moram priznati da je razocarenje izostalo jer sam upravo i bila spremna na takvu njenu reakciju, a to je svakako negiranje i pokusaj da me odgovori od toga da sam u pravu. Na moj odgovor da sam se pre razgovora informisala o pravima i nacinu na koji da "odreagujem" na NJIHOV NECUVEN gest, dobila sam sledecu jetku konstataciju: "Bitno da ste se vec uspeli informisati o svojim pravima!"
    Nastavak sledi :)))
  • tanja

    09.12.2010 19:26
    spasimo decu
    deca su sva nasa a ti roditelji koji su izabrani da prisustvuju isto treba da kazu na tim sednicama sta se desava svaka cast svakom javnom glasilu koje pise o tome ali i to je nedovoljno deca nam trpe prvo zbog naseg rada od jutra do sutra profesori su isto tako nezadovolji i nevoljni po pitanju dece i sto znaju neznaju tako da je ovoj nasoj deci jedina sansa ako mi RODSITELJI nesto ucinimo organizujmo se
  • Vedran

    09.12.2010 19:23
    Propast...
    Tako nešto treba rešavati kažnjavanjem roditelja napadača velikom novčanom kaznom plus da namiri odštetu žrtvi nasilja. Kad ne mogu svoje djete da vaspitaju neka plate ceh.
    A djeca više nisu nekad što su bila. Nisam ni ja tako davno izašao iz srednje škole (prije 4 godine) ali smo mi tada mnogo bolje ponašali nego ovi sad, a i mi smo se zabavljali i pili, ali nismo druge maltretirali. Živim kod Građevinske škole u Gagarinovoj, u parku ispod prozora često se opijaju đaci iz građevinske, urlaju po cjeli dan.
  • ratko

    09.12.2010 17:53
    nasilje rađa nasilje
    daj sinu bejzbol palicu i neka zvekne ovog po glavi i više nikad neće dirati u u suprotnom uvek će imati problema
  • x

    09.12.2010 17:52
    i mene je svojevremeno davio "drugar" na ocigled pola skole bez da je iko reagovao. drugar je sad alkos a ja uspesan u svom poslu tako da mi je to recimo satisfakcija
  • Rakcija

    09.12.2010 17:25
    A mediji?
    Niko se ne pita - otkud ta eksplozija nasilja među decom?Ti isti mediji,koji zataškavaju ovakve stvari,svakodnevno forsiraju programe prepune nasilja i drugih eksplicitnih sadržaja,neki se čak svrstavaju u dečji program,poput anima crtaća,koji su sve,samo ne dečji,jer obiluju krvavim i okultnim scenama i uopšte,deluju subverzivno na dečji mozak.Zatim,navala "reality show" programa,crnih hronika u udarnim terminima,da ne nabrajam...Internet je drugi bitan faktor u celoj priči o "reprogramiranju" dečjeg uma,sa Fejsbukom,lako dostupnim pornografskim sadržajima itd..Tu leži problem i krivica.Obrazovni sistem je kriv samo zato što nije pripremljen za borbu protiv ove pošasti.Dečji um se više ne obrazuje u školama,tu ulogu su preuzeli mediji,ali u negativnom kontekstu.
  • ghostwriter

    09.12.2010 17:24
    Strahuju da ova osnovna škola ne dođe na loš glas ????? U poslednjih 15 godina ova škola je na lošem glasu kada je u pitanju maloletnička delikvencija!!!! Čemu guranje prašine pod tepih?
  • Dusan

    09.12.2010 17:18
    Oko plavo!
    Pa posto ne vide direktorka i psihologica a i razredni staresina potrbno je izostriti im vid veoma strucnom metodom.Nadam se da ce se brzo poboljsati nakon tretmana.
  • kiza

    09.12.2010 16:59
    Potpuno podrzavam roditelje dokle ce direktori zataskavati takve slucajeve samo zbog svoje guzice.......
  • Ogorčena

    09.12.2010 16:48
    "Škola ima obezbeđenje"
    Šalite se, zar ne? Pa gde je to obezbeđenje kada đaci te škole za vreme odmora masovno sede (po šestoro-sedmoro) NA automobilima ispred škole, uvlače se u haustore susednih zgrada gde im je valjda prijatnije da puše, piju i sačuvaj Bože da im neko od stanara prigovori! O rečniku, odnosima između njih i prema prolaznicima da i ne govorim - to je stvar kućnog vaspitanja, znam, ali možda i školski psiholog (ako ga imaju) može malo da pomogne. I ako su to đaci ove škole ("Mileva Marić") - a jesu, šta onda njih 90% radi na ulici (za vreme odmora),a ne u školskom dvorištu? Možda zato što srednja škola nije obavezna? Pa ako nije, zašto one koji to zaslužuju ne izbace iz svoje sredine? Možda zato što se nekih od njih i nastavnici plaše?
  • GORAN

    09.12.2010 16:37
    isterajte nasilike iz škola
    Pa ako je građevinska škola"MILEVA MARIĆ" ( bivša "JOVAN VUKANOVIĆ" jedna od "boljih" mogu misliti kako je u ostalim školama , inače išao sam u školu i mogu reći da su samo popravni domovi bolji od nje ( a i to je pitanje ).
    To se naročito odnosi na odeljenje u ulici Braće Ribnikara.
    A roditeljima maltretirane dece bi poručio
    ( možda će zvučati kao poziv na nasilje ali drugo rešenja nema !!) dok onaj što vam malterita dete ne završi na urgentnom ta stvar se neće rešiti .
    Jer očekivati od stranački i rođački postavljenih direktora i psihologa , policije koja sedi po kafanama ( sa sve novom opremom)
    i ostalih bojim se da je uzalud.
    Pohvalio bih roditelje maltertirane dece što su za razliku od dobrog dela roditelja ( zauzetim gledanjem "farme",kladionicama isl.)uočile problem na vreme i preuzele stvar u svoje ruke.
  • majka

    09.12.2010 16:28
    podrška
    Potpuna podrška roditeljima koji se povodom ovako strašnih događaja izvanredno drže.
    Na osnovu pročitanih članaka na ovu temu od 03.12. pa nadalje i svih komentara uključujući saopštenje direktorke Plačkov sa sajta škole "Jovan Popović" od 08.12.pod naslovom "Demanti za navode iz medija Blic" (www.jovanpopovic.edu.rs) primećujem da su direktor i psiholog škole veoma neodgovorni prevaranti, svesni lažovi, koji pokušavaju da ovako ozbiljne stvari razvodne i predstave se kao profesionalci. U pitanju je pokušaj prevare, zamajavanja roditelja i javnosti od strane Uprave škole. Ljudi koji su imali neka iskustva sa Upravom škole su u komentarima jasno navodili da je iznošenje bilo kakvog problema školskoj upravi nailazilo na ućutkivanje "da škola ne bi izašla na loš glas". Jedina nada je da će na osnovu potpisane izjave koju su dali predstavnici uprave škole direktorka, pomoćnik direktora, sekretar škole i psiholog (videti članak u "Blicu" od 8.12. i komentar potpisan sa Profesor u internet izdanju novina), i dokaza da su sve znali, da se navedene osobe procesuiraju i sklone sa sadašnjih pozicija. Nisam sigurna ni da su u prosvetnoj inspekciji objektivni. Hohštapleri mogu da idu na pijacu da šibicare, a o deci treba brinuti na drugi način - stvarno, a ne fiktivno. Sve u ovoj državi je improvizacija i ostavljeno je zaista retkim entuzijastama da se kao Don Kihoti bore sa potpuno pokvarenim trulim sistemom, apatičnim, lenštinama i psohopatama.

    Ovakvi događaji me podsećaju da naše dvoje dece treba polagano da pripremamo za odlazak u inostranstvo, jer je po svemu ovome, i onome što doživljavam u svom radu, jasno da se u ovoj zemlji skoro neće uvesti red, rad, zakon i pozitivni pomaci. I Kafka i Kami će još dugo carevati. Mi novosađani koji smo u tu školu išli ćemo se pridružiti našim drugovima koji su u inostranstvu oko 20 godina. Verovatno će to biti za deceniju, ali ni tada nije prekasno.
  • JOVAN

    09.12.2010 16:06
    POTPUNO PODRZAVAM RODITELJE DECAKA KAO I PREDJASNJE KOMENTARE . NA ZALOST OVAKVE VESTI SU POSTALA NASA SVAKODNEVNICA I BOLNA STVARNOST . U POTPUNOM RASULU U KOJEM SE NALAZIMO VEOMA JE TESKO OSTATI NORMALAN ILI BAREM PRIBLIZNO RAZUMAN . U OVOM NASEM CIRKUSU OD DRZAVE GDE SVAKO RADI STA HOCE BEZ IKAKVIH SANKCIJA BOLJE SE NE MOZE NI OCEKIVATI . STOGA SAM SRECAN STO USKORO BEZIM ODAVDE I STO MOJA DECA NECE OVDE ODRASTATI .
  • mama

    09.12.2010 16:00
    em
    em joj istekao drugi mandat em je trebala u penziju...
  • Katarina

    09.12.2010 15:44
    sramota
    Sramota za prosvetnu inspekciju! Ne postoji razlog zbog čega ne bi verovali školskoj upravi?! Kavi bedni izgovori...Sram ih bilo! Ćate jedne obične koje nemaju ni trunke profesionalne savesti i odgovornosti!Poruka za roditelje maltretiranog deteta, nemojte odustajati, podignite sve na noge, a mediji treba da budu uporni u prozivci svih koji se prave blesavi. Ne znam sta da kazem...ocajna sam kao roditelj cije dete treba da krene u skolu za dve godine. Vec sada strepim od ovakvih incidenata i non-stop razmisljam u koju skolu da ga upisem.
  • @Mile

    09.12.2010 15:08
    Javite se
    Mile, žao nam je zbog maltretiranja koje trpi Vaše dete, ali možemo da uradimo nešto samo ako nam se javite. Drugačije nema osnova da se piše o ovim slučajevima. Jedino Vi možete da pomognete svojoj deci i jedino uz Vašu pomoć mi imamo o čemu da pišemo, pričamo, drmamo. Javite se slobodno redakciji Radija 021, mejlom na radio021@021.rs


    Pozdrav!
  • mile

    09.12.2010 15:05
    Obuzdajte nasilje u školama
    Ovo je strašno šta se događa po školama i ja sam roditelj , a nešto slično se dogodilo i mom detetu u Građevinskoj školi "MILEVA MARIĆ"koja je važila za jednu od boljih srednjih škola u Novom Sadu.Moju ćerku i njene dve drugarice maltretiraju malte ne od početka školske godine (dve ponavljačice-prijavljeno razrednom starešini), da bi došlo i do fizičkog napada posle toga.Dete smo vodili kod lekara , a i policija je sačinila izveštaj (utvrđene lakše telesne povrede).Čekamo dalji sled događaja.Žalosno je i to što škola ima obezbeđenje , a da isto nije reagovalo iako je videlo događaj.Nasilje, nasilje dokle gospodooo....Novinari pišite o tome , zahvalni roditelji.
  • ceca

    09.12.2010 15:02
    Svi cute,cije je dete,ko je ta faca kada ni u skoli ne reaguju.Dokole se tolerisu sranja.SRAM IH BILO SVE KOJI CUTE.Treba uzeti usranu motku...
  • pawlle

    09.12.2010 14:39
    intelektualci ,visoko obrazovani klosari , bahati,drski nadasve neodgovrni i nedorasli poslu koju obavljaju
  • lana

    09.12.2010 14:25
    samo napred!
    svaka cast radiju 021! samo napred, raskrinkavajte lazove i licemere! ne smem ni da pomislim sta se sve zataskava u osnovnim skolama... a tek u srednjim... ustrajte u ovom istrazivanju, vi ste jedini medij koji ima hrabrosti da cacka i tamo gde "ne bi trebalo" - da skola ne bi izbila na los glas... pa vec je na losem glasu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna